Το PreGame ΑΛΜΥΡΟΣ - ΔΑΜΑΣΤΑ (VIDEO)

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε ο προπονητής του στην συνέντευξη τύπου για το pregame Αλμυρού Δαμάστας

"ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ" ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΛΥΣΙΟΒΑ (livestream)


Η καλή φίλη και συνάδελφος από το "OnSports.gr", μιας εκ των κορυφαίων αθλητικών ιστοσελίδων της χώρας, είναι προσκεκλημένη απόψε στην εκπομπή ζωντανά διαδικτυακά στις 20:00 στο "Α.Ο. Πόρος 2012" στο Facebook. 

"Αθλητική Δευτέρα" με Σοφία Λυσιόβα. Με τη Σοφία που έχει πάντα εξαιρετικό ρεπορτάζ από την ΕΠΟ και ασχολείται χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα μιλήσουμε για όλα. 


Για την πολύπαθη Γ' Εθνική οι ομάδες της οποίας ενώ ξεκίνησαν και πάλι προπονήσεις ολίγων ημερών  ξαφνικά τους ανακοινώθηκε ότι πρέπει να διακόψουν και περιμένουν με αγωνία τα νεότερα. 


Για την πολύπαθη Football League που σήμερα συμπληρώθηκε ακριβώς ένας χρόνος αγωνιστικής απραξίας. Αλλά και για τις Super League και Super League 2 που συνεχίζονται κανονικά. Στο επίκεντρο της εκπομπής θα βρεθούν παράλληλα οι ραγδαίες εξελίξεις στον ΟΦΗ με το Νίκο Νιόπλια ν' αναλαμβάνει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και να κάνει την πρώτη του προπόνηση, αλλά και η τρομερή πορεία του πρωτοπόρου στη Β' Εθνική Εργοτέλη που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία του. 


Μείνετε συντονισμένοι...
Σχόλια