ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΡΟΥΒΑΣ 1-1 HIGHLIGHTS VIDEO

  Μια μεγάλη νίκη κρατούσε μέχρι το 90′ ο Ρούβας στην έδρα του Ποσειδώνα, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Σουτζή δεν παράτησαν το ματς και στα τελευταία λεπτά ισοφάρισαν 1-1 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Ο Ρούβας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2 ο  λεπτό ο Χριστοφοράκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περογαμβράκης, με τον Κασαπάκη να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν από το χαμένο πέναλτι και συνέχισαν να ασκούν πίεση στον Ποσειδώνα, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Χριστοφοράκη. Αρχικά ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασαπάκη σε τετ α τετ, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του από κοντά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ρούβας συνέχισε την πίεση του και «σπατάλησε» ακόμα τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με τους Χριστοφοράκη, Ντέτσικα και Ξημεράκη, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας ανέβασε την απόδοση του με τον Νίκο Σο

ΔΑΜΑΣΤΑ - ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ 0-2 ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

 


Ο Ανθεστίων στη δεύτερη σερί εκτός έδρας αναμέτρηση πήρε ισάριθμη νίκη και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του, χωρίς απώλεια βαθμών. Οι «κυανόλευκοι», αντίθετα, γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα

Η Δαμάστα απείλησε πρώτη στο παιχνίδι, με την κεφαλιά του Πεταλάκη στο 15ο λεπτό να καταλήγει στα χέρια του Χρονάκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ.

Τρομερή μπαλιά του Κεφάκη στην πλάτη της άμυνας, με τον Λυδάκη να μην αστοχεί από πλεονεκτική θέση και να κάνει το 0-1 στο 23ο λεπτό. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, η Δαμάστα προσπάθησε να βρει λύσεις για να ισοφαρίσει, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι, με το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι κυλούσε με τον ίδιο ρυθμό, καθώς οι μονομαχίες στον χώρο του κέντρου κυριαρχούσαν, με την πρώτη σημαντική φάση να γίνεται στο 65′, εκεί όπου ο Ροδουσάκης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Σεραφειμίδη, ενώ στην επαναφορά ο Κεφάκης έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Δαμάστα αφυπνίστηκε από αυτήν την φάση και ξεκίνησε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Κλαπάκη στο 70′, καθώς ο Χρονάκης απέκρουσε εντυπωσιακά στο σουτ που εξαπέλυσε ο ικανός μεσοεπιθετικός των «μπλε».

Οκτώ λεπτά μετά, σειρά του Στρατήγη να απειλήσει με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, αλλά το γεγονός ότι η Δαμάστα είχε ανέβει μπροστά για να ισοφαρίσει, δημιούργησε κενά στα μετόπισθεν, κάτι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Ανθεστίων.

Ο Σεραφειμίδης μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Κουτσοποδιώτη, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα και τον ικανό μεσοεπιθετικό των «κιτρινόμαυρων» να κάνει το 0-2, στο 85′ σφραγίζοντας την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του

Οι συνθέσεις:

Δαμάστα (Μ. Λυκούδης): Ροδουσάκης, Χαραλαμπάκης, Κοκορέλιας, Τζουβάρας (62′ Στρατήγης), Κουτσοποδιώτης, Στρατηγάκης (77′ Κοσμάς), Κλαπάκης (86′ Ρουμπάκης), Μυφτάρι (86′ Μηναδάκης), Αποστολάκης, Βατσινάς (62′ Ταμπάκης), Πεταλάκης

Ανθεστίων (Β. Πλεσίτης): Χρονάκης, Μακρογιαννάκης, Πλαϊτάκης, Γιούγκα, Κουρίνος, Χότζα (50′ Στρατάκης), Χρηστάκης, Κεφάκης (88′ Δαγκωνάκης), Λυδάκης (70′ Φωτόπουλος), Μπερνίκου, Σεραφειμίδης (88′ Σαριδάκης)



Σχόλια