ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΡΟΥΒΑΣ 1-1 HIGHLIGHTS VIDEO

  Μια μεγάλη νίκη κρατούσε μέχρι το 90′ ο Ρούβας στην έδρα του Ποσειδώνα, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Σουτζή δεν παράτησαν το ματς και στα τελευταία λεπτά ισοφάρισαν 1-1 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Ο Ρούβας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2 ο  λεπτό ο Χριστοφοράκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περογαμβράκης, με τον Κασαπάκη να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν από το χαμένο πέναλτι και συνέχισαν να ασκούν πίεση στον Ποσειδώνα, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Χριστοφοράκη. Αρχικά ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασαπάκη σε τετ α τετ, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του από κοντά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ρούβας συνέχισε την πίεση του και «σπατάλησε» ακόμα τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με τους Χριστοφοράκη, Ντέτσικα και Ξημεράκη, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας ανέβασε την απόδοση του με τον Νίκο Σο

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - Α.Ο.ΠΟΡΟΣ 0-2 (ΦΙΛΙΚΟ) (VIDEO)


Άρεσαν οι "μπλε" απέναντι στην Αναγέννηση την Κυριακή το απόγευμα (06/09) στο "Μισεδάκειο" (0-2). Φιλική νίκη στην Ιεράπετρα με καλή μπάλα, ωραίες συνεργασίες και σημαντική βελτίωση μεσοεπιθετικά για Πόρο. Αρκετά καλή για τα δεδομένα της εποχής η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη έχασε πολλές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε δύο γκολ (11' Φραγκουλάκης, 77' Θεοδωριδης), είχε ένα ακυρωθέν τέρμα (61' Μεταξάκης), αλλά και ένα δοκάρι (32' Πήλιος).

Επανεμφάνιση Μπάμπη Πήλιου μετά τον τραυματισμό του με εξαιρετική παρουσία, πρώτο γκολ με τα "μπλε" για τον Σωτήρη Θεοδωρίδη, έπαιξε κανονικά ως αλλαγή στην επανάληψη ο Νίκος Μεταξάκης που είχε χτυπήσει στην προπόνηση στα τέλη της εβδομάδας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

11' Ο Πόρος ανοίγει το σκορ. Ο Φραγκουλάκης βρίσκει ανοικτό οπτικό πεδίο και με αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής και προς τα δεξιά στέλνει τη μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια αυτή καταλήγει στα δίχτυα του Γκλώτσου (0-1).

20’ Καλή στιγμή για την Αναγέννηση με τον Χρυσοφάκη να δοκιμάζει σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και τη μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία. 

21’ Καλή στιγμη για τον Πόρο. Ο Πήλιος κινήθηκε από αριστερά και γύρισε για τον Καστελλιανάκη που από πλεονεκτική θέση στην περιοχή πλάσαρε για να αποκρούσει ο Γκλώτσος.

30’ Διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Πόρο. Από κάθετη του Καστελλιανάκη ο Φραγκιαδάκης βγήκε τετ-α-τετ από δεξιά και πλάσαρε για να αποκρούσει ξανά ο Γκλώτσος, τη μπάλα να φτάνει στον Φραγκουλάκη που την σταμάτησε ωραία και σούταρε από κοντά, όμως και πάλι ο Γκλώτσος αρνήθηκε το γκολ με ενστικτώδη απόκρουση παραχωρώντας κόρνερ. 

32’ Οριζόντιο δοκάρι για τον Πόρο. Ωραία προσπάθεια από αριστερά και σουτ του Πήλιου, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο του Γκλώτσου.

43’ Ο Φραγκιαδάκης έστρωσε στον Αριστεινίδη έξω από την περιοχή, με το σουτ του να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Γκλώτσο που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. 

47’ Νέα καλή στιγμή για τον Πόρο. Ο Μεταξάκης βρέθηκε αριστερά της περιοχής και σούταρε, για να κάνει μια ακόμη απόκρουση σε κόρνερ ο Γκλώτσος.   

50’ Η Αναγέννηση φτάνει κοντά  στην ισοφάριση από στατική φάση, όταν από κόρνερ του Μερκούρη, ο Παναγιώτου έδιωξε με γροθιές με τη μπάλα να μην απομακρύνεται και από το σημείο του πέναλτι εκτός ισορροπίας κατάφερε να πιάσει το σουτ το οποίο όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια.  

61’ Ακυρωθέν γκολ για τον Πόρο με τον Μεταξάκη. Ο Πήλιος από δεξιά έκανε σέντρα, με τον Μεταξάκη από την περιοχή με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα δεν μέτρησε, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο σκόρερ σύμφωνα με τον α’ βοηθό. 

63’ Καλή στιγμή για την Αναγέννηση. Καλό σουτ του Γερομαρκάκη έξω από την περιοχή, το οποίο πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μήτρου. 

65’ Απειλεί ο Πόρος. Ο Γκλώτσος απέκρουσε πλασέ του Καστελλιανάκη από κοντά από σέντρα από δεξιά του Πήλιου.

66’ Εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ του Φραγκουλάκη από το ύψος της περιοχής, είναι πε "όχι" ξανά ο Γκλώτσος, εξουδετερώνοντάς το στη δεξιά του γωνία. 

77’ Δεύτερο γκολ για τον Πορο. Ο Φραγκιαδάκης με ωραία διαγώνια μπαλιά από δεξιά βρήκε τον Θεοδωρίδη στην περιοχή και αυτός από θέση βολής με ψύχραιμο τελείωμα πλάσαρε στην κίνηση στα δίχτυα (0-2).

Διαιτητής ήταν ο Δ.Κουτσελάκης, με βοηθούς του Πλαντζουνάκη και Γ.Κουτσελάκη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: (ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗΣ): Γκλώτσος (71’ λ.τ. Φραγκούλης), Πυθαρούλης, Λιοντάκης, Χατζάκης (85’ Μπαρκάν), Κοσμίδης (46’ Ντίσα), Κουτούζος (66’ Γρηγοράκης), Μερκούρης, Ζαμπετάκης, Χουσελάρι (54’ Γερομαρκάκης), Χρυσοφάκης, Λαθούρης

ΠΟΡΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ): Παναγιώτου (60’ Μήτρου), Δουλγεράκης (78’ Μαγάκης), Σηφάκης (60’ Σκουλάς), Τσουκαλάς, Καταχιώτης, Τσακάνι (46’ Μεταξάκης), Πήλιος (75’ Πολυχρονάκης), Φραγκουλάκης (68’ Χρηστάκης), Αριστεινίδης (68’ Θεοδωρίδης), Φραγκιαδάκης, Καστελλιανάκης.



Σχόλια