Το PreGame ΑΛΜΥΡΟΣ - ΔΑΜΑΣΤΑ (VIDEO)

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε ο προπονητής του στην συνέντευξη τύπου για το pregame Αλμυρού Δαμάστας

LIVESTREAM "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ" ΜΕ ΒΑΛΑΝΤΗ ΧΟΜΠΗ


Ο ιδιοκτήτης και δημοσιογράφος του "RethymnoSports.gr" είναι προσκεκλημένος απόψε στην εκπομπή ζωντανά διαδικτυακά στις 20:00 στο "Α.Ο. Πόρος 2012" στο Facebook. 


Με τον συνάδελφο από το Ρέθυμνο θα δούμε το τι γίνεται στις ομάδες της πόλης σε Football League (Επισκοπή), κατηγορία η οποία μετά από πολύμηνη αποχή ξεκινάει επιτέλους προπονήσεις, Γ' Εθνική (Ρεθυμνιακός, Αστέρας Ρεθύμνου, Άρης Ρεθύμνου), αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα. Και όσον αφορά τη Γ' Εθνική αλλά και το τοπικό του Ρεθύμνου ποια είναι τα "θέλω" των ομάδων και το αν επιθυμούν η όχι να επιστρέψουν στη δράση. 


Παράλληλα θα κουβεντιάσουμε πως βιώνει την κατάσταση με τον κορωνοϊό και πόσο έχει αλλάξει η ζωή στο Ρέθυμνο που βρίσκεται στο... κόκκινο.


Η εκπομπή θ' ασχοληθεί επίσης με το συνεχιζόμενο... κακό φεγγάρι του ΟΦΗ που θα πρέπει άμεσα να συνέλθει για να μην μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή του στη Super League, με την εξαιρετική αγωνιστική περίοδο του Εργοτέλη και τη σημαντική νίκη των Χανίων στη Super League 2, αλλά και την επόμενη μέρα. Μείνετε συντονισμένοι...Σχόλια