ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΡΟΥΒΑΣ 1-1 HIGHLIGHTS VIDEO

  Μια μεγάλη νίκη κρατούσε μέχρι το 90′ ο Ρούβας στην έδρα του Ποσειδώνα, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Σουτζή δεν παράτησαν το ματς και στα τελευταία λεπτά ισοφάρισαν 1-1 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Ο Ρούβας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2 ο  λεπτό ο Χριστοφοράκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περογαμβράκης, με τον Κασαπάκη να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν από το χαμένο πέναλτι και συνέχισαν να ασκούν πίεση στον Ποσειδώνα, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Χριστοφοράκη. Αρχικά ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασαπάκη σε τετ α τετ, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του από κοντά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ρούβας συνέχισε την πίεση του και «σπατάλησε» ακόμα τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με τους Χριστοφοράκη, Ντέτσικα και Ξημεράκη, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας ανέβασε την απόδοση του με τον Νίκο Σο

ΠΟΑ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 2-1 (VIDEO)


Μια μεγάλη νίκη πανηγυρίζει η ομάδα μας στο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στον Ηρόδοτο σήμερα (25/10) στο Ατσαλένιο. 2-1 το σκορ της αναμέτρησης με τον Φώτη Καϊμακαμούδη να είναι εξαιρετικός και να σκοράρει δις, μια από το σημείο του πέναλτι και μια με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής. Για τον Ηρόδοτο μείωσε ο Κανδηλάκης λίγο πριν τις καθυστερήσεις. 

Σε ένα ματς που είχε ποιότητα, δυνατές μονομαχίες και αρκετές κίτρινες κάρτες χωρίς όμως να ξεφύγει από τα αθλητικά όρια, η ομάδα μας ήταν κατά γενική ομολογία καλύτερη και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και πίεσαν αναζητώντας το γκολ από νωρίς, ενώ παράλληλα είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος του. Αποτέλεσμα αυτής της πίεσης ήταν το καλό σουτ του Γκελοσάνι στο 3' αλλά και η μεγάλη ευκαιρία με το τελείωμα του Ρουμπάκη στο 6ο λεπτό το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Γεωργίου. Η ομάδα μας επέμεινε και μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σένκα, κέρδισε πέναλτι στο 31ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καϊμακαμούδης την οποία μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0.

Πρώτο καλό σουτ για τον Ηρόδοτο στο 38', όταν ο Μυλωνάς δημιούργησε τον χώρο για τον εαυτό του, σούταρε όμως ο Γιαγκιόζης μπλόκαρε σταθερά. Η τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος ήταν στο 43', με τον Γκελοσάνι να στοπάρει και να γυρνάει όμορφα μέσα στην περιοχή, με τον τερματοφύλακα του Ηροδότου να ελέγχει την πορεία της μπάλας και να μπλοκάρει.

Στο 2ο ημίχρονο ο Π.Ο.Α συνέχισε να πατάει καλά και να δείχνει σίγουρος στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και τελικά να φτάσει στο 2-0. Συγκεκριμένα, στο 70ό λεπτό ο Ρουμπάκης είδε τον κενό χώρο, πραγματοποίησε την κάθετη πάσα με τον επιθετικό του Π.Ο.Α να "φτιάχνει" την μπάλα μπροστά του και στην συνέχεια να "εκτελεί" υποδειγματικά στην απέναντι γωνία.

Το επόμενο διάστημα του ματς οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν περισσότερο και προσπάθησαν να πιέσουν για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, κάτι που οι "πράσινοι" παράλληλα προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν ως επί το πλείστον με τον Μέμμο που είχε περάσει ξεκούραστος στο ματς και είχε μια καλή προσπάθεια και σουτ στο 75'. Ο Ηρόδοτος είχε μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 77', η κεφαλιά όμως του Ποτουρίδη πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιαγκιόζη. Η μείωση του σκορ για το σύνολο του Ανδρέα Ξυδάκη ήρθε στις τελευταίες στιγμές πριν τις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Κανδηλάκη έπειτα από καλοζυγισμένη σέντρα του Δημήτρη Κοιλιάρα για το 2-1.

Σκορ που παρέμεινε ως το τέλος με την ομάδα του Αντώνη Ανδρουλάκη να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη γοήτρου, ψυχολογικής και φυσικά βαθμολογικής σημασίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Νάτος, Σαμουηλίδης, Αναστασιάδης, Ρουμπάκης (80΄Ξυλούρης), Τσιρούδης, Σένκα (64΄Χατζηανδρέου), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Γκελοσάνι (59΄Μέμμος), Πατινιώτης.

Ηρόδοτος: Γεωργίου, Καργιωτάκης (46΄Ποτουρίδης), Αρκούδας, Κανδηλάκης, Καρβούνης, Κασαπάκης (83΄Κίσσας), Μυλωνάς (87΄Μπαλάφας), Καλαμιώτης Ηρ., Κοντογιάννης (46΄Λούσι), Γκίνη (46΄Κοιλιάρας Δ.), Κουσίδης.

Σχόλια