ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΡΟΥΒΑΣ 1-1 HIGHLIGHTS VIDEO

  Μια μεγάλη νίκη κρατούσε μέχρι το 90′ ο Ρούβας στην έδρα του Ποσειδώνα, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Σουτζή δεν παράτησαν το ματς και στα τελευταία λεπτά ισοφάρισαν 1-1 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Ο Ρούβας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2 ο  λεπτό ο Χριστοφοράκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περογαμβράκης, με τον Κασαπάκη να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν από το χαμένο πέναλτι και συνέχισαν να ασκούν πίεση στον Ποσειδώνα, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Χριστοφοράκη. Αρχικά ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασαπάκη σε τετ α τετ, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του από κοντά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ρούβας συνέχισε την πίεση του και «σπατάλησε» ακόμα τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με τους Χριστοφοράκη, Ντέτσικα και Ξημεράκη, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας ανέβασε την απόδοση του με τον Νίκο Σο

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 2-0 (VIDEO)

Σ’ ένα πολύ βαρύ τερέν από τις συνεχείς βροχοπτώσεις, ο Ρεθυμνιακός γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό, παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στον 10ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη ήλεγχε την κατάσταση στο 1ο ημίχρονο, αλλά από το 66’ και έπειτα, κυνηγούσε στο σκορ. Ο Κοκκαλάς ανέτρεψε τον Μυλωνά εντός περιοχής και εκείνος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. Όμως οι Ρεθεμνιώτες δεν τα παράτησαν και απώλεσαν 2 πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια. Στο 84’ ο Παστορίνι και στο 87’ ο Αντιασβίλι έφτασαν… μία ανάσα από το γκολ. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Δημήτρης Κοιλιάρας βρήκε δίχτα στο 91’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Μοιρασμένο το 1ο ημίχρονο

Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο οποίος γινόταν όλο και δυσκολότερος από την ασταμάτητη βροχόπτωση. Οδεύοντας στο 20ο λεπτό, ο Γιάννης Κοιλιάρας «δοκίμασε» με απευθείας εκτέλεση φάουλ τα αντανακλαστικά του Κοκκαλά, ο οποίος μπλόκαρε εντυπωσιακά.

Ο Ρεθυμνιακός έψαχνε την αντεπίθεση και την βρήκε στο 28’. Ο Αντιασβίλι έκανε την κούρσα και τη σέντρα προς τον Σηφακάκη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ έπειτα από κεφαλιά του έμπειρου επιθετικού. Μία ακόμα αξιόλογη στιγμή έλαβε χώρα στο 38’, με τον Κοκκαλά να απομακρύνει με τα πόδια το σουτ του Γκίνη. Ο ίδιος παίκτης δημιούργησε και την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στην επανάληψη (52’), με τη μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Κοκκαλά.

Η ανύποπτη φάση και οι δύο χαμένες ευκαιρίες

Φτάνοντας στο 66ο λεπτό, ο διαιτητής Γεωργόπουλος καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κοκκαλά στον Μυλωνά. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, ανοίγοντας το σκορ (1-0). Ο Γιώργος Λυρώνης έκανε πιο επιθετική την ομάδα του και ουσιαστικά έπαιζε με δύο φορ και δη τους Παστορίνι, Σηφακάκη. Ο Αργεντίνος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Μερτίρι, επιχείρησε το δυνατό σουτ αλλά ο Γεωργίου απέκρουσε με τα πόδια. Ο ίδιος… πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ που βρήκε σε αμυντικό, με τους παίκτες του Ρεθυμνιακού να διαμαρτύρονται για χέρι στο 84’.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για την ισοφάριση και τρία λεπτά αργότερα (87’)  έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ. Ο Δελήμπασης εκτέλεσε το φάουλ… στην πλάτη της άμυνας, ο Αντιασβίλι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Η πίεση του Ρεθυμνιακού δεν έφερε το πολυπόθητο γκολ, το οποίο όμως πέτυχε ο Ηρόδοτος. Ο Δημήτρης Κοιλιάρας… τρύπωσε στην άμυνα των «κυανόλευκων» και με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Γεωργόπουλος. Βοηθοί: Καφεσάκης – Κοκοτάκης

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ξυδάκης Α.): Γεωργίου, Καργιωτάκης, Κανδυλάκης, Αρκούδας, Κοιλιάρας Γ. (78’ Μπαλάφας), Κασαπάκης, Κίσσας (46’ Κοιλιάρας Δ.), Καλαμιώτης, Μυλωνάς, Κουσίδης (58’ Ποτουρίδης), Γκίνη.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Λυρώνης Γ.): Κοκκαλάς, Τουρνάκης, Μπούσδρας, Γεωργούλης (77’ Παστορίνι), Μυρθιανός, Δελήμπασης, Δροσάκης, Αντιασβίλι, Χαλκιαδάκης (60′ Μερτίρι), Οικονομικός (70’ Πρινιανάκης), Σηφακάκης.

http://rethnea.gr/



Σχόλια