ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΡΟΥΒΑΣ 1-1 HIGHLIGHTS VIDEO

  Μια μεγάλη νίκη κρατούσε μέχρι το 90′ ο Ρούβας στην έδρα του Ποσειδώνα, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Σουτζή δεν παράτησαν το ματς και στα τελευταία λεπτά ισοφάρισαν 1-1 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Ο Ρούβας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2 ο  λεπτό ο Χριστοφοράκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περογαμβράκης, με τον Κασαπάκη να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν από το χαμένο πέναλτι και συνέχισαν να ασκούν πίεση στον Ποσειδώνα, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Χριστοφοράκη. Αρχικά ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασαπάκη σε τετ α τετ, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του από κοντά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ρούβας συνέχισε την πίεση του και «σπατάλησε» ακόμα τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με τους Χριστοφοράκη, Ντέτσικα και Ξημεράκη, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας ανέβασε την απόδοση του με τον Νίκο Σο

Στην οικογένεια του Α.Ο. ΔΑΜΑΣΤΑΣ ο Μάνος Βιτσαράς (VIDEO)

ΜΑΝΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ
Οδεύοντας προς την τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο ΑΟ Δαμάστας συνεχίζει να εντάσσει στο ρόστερ του νέα παιδιά με όνειρα, φιλοδοξίες και προοπτικές για το μέλλον. 

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η μεταγραφή του 24χρονου Μάνου Βιτσαρά (γεν. 1997) που αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ και κεντρικός αμυντικός.

Από πολύ μικρή ηλικία ο Μάνος Βιτσαράς έδειξε τα διαπιστευτήριά του με την παρουσία του στην Κ17 του ΟΦΗ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Μινωική. 


Ωστόσο το 2015 έκανε ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα του, ένα βήμα που τον γέμισε εμπειρίες για το μέλλον. Επιλέχτηκε από την Βασιλεία και εντάχθηκε στις ομάδες Νέων του ελβετικού συλλόγου. Μετακόμισε στην Ελβετία και αρχικά αγωνίστηκε στην U19 της Βασιλείας ενώ άμεσα προωθήθηκε στην U23 όπου εντυπωσίασε με την παρουσία του και μάλιστα  ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, παίρνοντας βραβείο στα Swiss Football Awards.


Μετά τη θητεία του στο ελβετικό ποδόσφαιρο επέστρεψε στην Κρήτη και αγωνίστηκε στην Α1 ΕΠΣΗ με τη φανέλα του Ανθεστίωνα ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πόρος τη σεζόν 2018-19, με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.


Την επόμενη σεζόν 2019-2020 υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία και προκειμένου να κρατηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς έπαιξε στην ομάδα του Δία.


Τη φετινή σεζόν 2020-2021 ξεκίνησε με την ομάδα της Μινωικής στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Μετά τη διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων, η Μινωική και ο ΑΟ Δαμάστας συμφώνησαν για την παραχώρηση του Μάνου Βιτσαρά ως το καλοκαίρι, προκειμένου να αγωνιστεί σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.


Ο ΑΟ Δαμάστας ευχαριστεί την Μινωική και τον κ. Νίκο Διλβόη για την παραχώρηση του Μάνου Βιτσαρά, τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων. 





Σχόλια