Α.Σ.Κ.Α Ηράκλειο - Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος (livestream)

  Το Α.Σ.Κ.Α Ηράκλειο υποδέχεται τον Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο, στο Κλειστό Γήπεδο Μελίνα Μερκούρη , στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής που διοργανώνεται από την ΟΣΕΚΑ, το Σαββατο 8/1/22 στις 20:00!  Ο αγώνας θα μεταδοθει ζωντανά μέσω διαδικτύου. Λόγω των νέων μέτρων και της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία δυστυχώς ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

ΠΟΡΟΣ - ΑΟΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ "POROSFC TV" (LIVESTREAM)

ΠΟΡΟΣ - ΑΟΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ "POROSFC TV"
Απευθείας από το κανάλι της ομάδας μας στο Youtube και την παρακάτω διεύθυνση (https://m.youtube.com/watch?v=vrrrbaSDKAQ&feature=youtu.be) θα μεταδοθεί διαδικτυακά το παιχνίδι της Κυριακής (11/04, 16;30) στο Γάζι, στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής μετά από πάνω από πέντε ολόκληρους μήνες! Πορος - ΑΟΑΝ ζωντανά στο "POROSFC TV". 


Για όλους τους Ποριανούς, το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου, τους φίλους του Αγίου Νικολάου και για όλο το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας. 


Για όλους τους Ποριανούς που θα ήθελαν να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα μας αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω της πανδημίας. 


"Όποιος φίλος επιχειρηματίας επιθυμεί να προβάλλει την επιχείρησή του και να διαφημιστεί μέσω της απευθείας μετάδοσης του αγώνα είναι καλοδεχούμενος με χαμηλό κόστος", κάνει γνωστό σχετικά η διοίκηση του Πόρου. Μείνετε συντονισμένοι...Σχόλια