Το PreGame ΑΛΜΥΡΟΣ - ΔΑΜΑΣΤΑ (VIDEO)

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε ο προπονητής του στην συνέντευξη τύπου για το pregame Αλμυρού Δαμάστας

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 0-1 (VIDEO)


Θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής έπεσε ο Γιούχτας, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1 από τον Αστέρα Ρεθύμνου στις Αρχάνες και έτσι επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει τις πρεμιέρες πάντα να κρύβουν παγίδες. Σε μια τέτοια παγίδα έπεσε ο Γιούχτας, αφού δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ και το πλήρωσε στο 80’ όταν σε μια από τις ελάχιστες φάσεις των φιλοξενούμενων, ο Μαραθιανός σημείωσε το γκολ της νίκης για την ομάδα του Ρεθύμνου. Ο Γιούχτας είχε τις σπουδαιότερες φάσεις στο παιχνίδι με τους Ραπτάκη, Τριανταφύλλου, Κατσικοκέρη, Ράπτη και Σφυρογιαννάκη να απειλούν την αντίπαλη εστία αλλά το γκολ να μην επιτυγχάνεται… 
ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Μαυροειδής, Ψαρράς, Ραπτάκης, Τζανής, Σαββίδης, Μαυρομάτης, Πλουσής (50’ Σφυρογιαννάκης), Ράπτης, Τριανταφύλλου (75’ Γκιόκας), Κατσικοκέρης. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘ. (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης, Σιόρε, Αντωνόπουλος, Ψυχουντάκης (86’ λ.τρ. Νεμπιάι), Κλειδής Π., Κλειδής Α., Καψαλάκης (78’ Μπουρνέλης), Ιμπραχίμι, Βελονάκης (85’ Τζαγκαράκης), Ρηγάκης, Μαραθιανός.

Σχόλια