ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΡΟΥΒΑΣ 1-1 HIGHLIGHTS VIDEO

  Μια μεγάλη νίκη κρατούσε μέχρι το 90′ ο Ρούβας στην έδρα του Ποσειδώνα, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Σουτζή δεν παράτησαν το ματς και στα τελευταία λεπτά ισοφάρισαν 1-1 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Ο Ρούβας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2 ο  λεπτό ο Χριστοφοράκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περογαμβράκης, με τον Κασαπάκη να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν από το χαμένο πέναλτι και συνέχισαν να ασκούν πίεση στον Ποσειδώνα, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Χριστοφοράκη. Αρχικά ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασαπάκη σε τετ α τετ, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του από κοντά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ρούβας συνέχισε την πίεση του και «σπατάλησε» ακόμα τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με τους Χριστοφοράκη, Ντέτσικα και Ξημεράκη, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας ανέβασε την απόδοση του με τον Νίκο Σο

Α.Ο.ΠΟΡΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 0-1 (Φιλικό)(VIDEO)

Καλή εικόνα από τους "μπλε" παρά το αρνητικό αποτέλεσμα με την ομάδα του Ρεθύμνου το Σάββατο το απόγευμα (22/08) στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου (0-1). Έκανε φάσεις, έλειψε το γκολ στον Πόρο απέναντι στον Ρεθυμνιακό που επικράτησε με πανέμορφο φαλτσαριστό πλασέ του Βρεττού το οποίο και με τη βοήθεια του αέρα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Μήτρου (64').

Το σίγουρο είναι ότι με την παρουσία των δύο τελευταίων μεγάλων μεταγραφών Μιχάλη Φραγκουλάκη και Άγγελου Καστελλιανάκη συν το υπάρχον έμψυχο δυναμικό (δεν έπαιξαν σήμερα ο Φραγκιαδάκης που παντρεύτηκε και οι τραυματίες Τριανταφυλλίδης, Πήλιος), οι "μπλε" που θέλουν χρόνο για να δέσουν (είναι μία καινούργια ομάδα) αλλάζουν επίπεδο. Στο βασικό σχήμα ξεκίνησε ο "Φράγκου" που με την ποιότητά του και τη μπάλα που ξέρει δίνει άλλο πρεστίζ στον Πόρο και ανεβάζει όλη την ομαδα (αγωνίστηκε για 80 λεπτά), αλλαγή με την έναρξη του β' μέρους μπήκε ο Άγγελος Καστελλιανάκης που ουσιαστικά στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα παραλίγο να σκοράρει (49').

Ακυρώθηκε γκολ του Ηλία Τριχάκη ως οφσάιντ με την έναρξη της επανάληψης (47'), δοκάρι είχε ο Ρεθυμνιακός σε όμορφο χτύπημα φάουλ του Ξεπαπαδάκη που απέκρουσε σε πρώτη φάση ο Μήτρου (83'). Καλύτερη από πέρυσι δείχνει και η ομάδα του Ρεθύμνου που ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις βγαίνοντας γρήγορα μπροστά με καλή κυκλοφορία της μπάλας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

17' Σέντρα-σουτ του προωθημένου Σκουλά από δεξιά, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Νικηφόρου.

27' Επικίνδυνο γύρισμα Μεταξάκη από αριστερά, έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Ρεθυμνιακού.

30' Ατομική προσπάθεια Μεταξάκη από αριστερά και πάσα στον Τριχάκη το σουτ του οποίου κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Φραγκουλάκης από δεξιά, αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι ο προωθημένος Σηφάκης δεν βρήκε τη μπάλα, αυτή πέρασε έξω.

34' Ωραία προσπάθεια των παικτών του Πόρου από αριστερά, πάσα του Μεταξάκη στον Τσουκαλά, γύρισμα του τελευταίου δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα με το κεφάλι στο πρώτο δοκάρι ο Θεοδωρίδης.

38' Ωραία πάσα στον κενό χώρο του Φραγκουλάκη στον Θεοδωρίδη που από δεξιά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Νικηφόρου.

42' Σέντρα Τριχάκη από δεξιά, για λίγο δεν βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι στο πρώτο δοκάρι ο Θεοδωρίδης.

45' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ρεθυμνιακό. Ασίστ του Αντιασβίλι στον Φράγκο, πλασέ του τελευταίου από αριστερά μέσα στην περιοχη, έσωσε με τα πόδια ο Παναγιώτου.

-Ημίχρονο στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου, Πόρος-Ρεθυμνιακός 0-0.

47' Ακυρώθηκε γκολ για τον Πόρο. Κάθετη Καστελλιανάκη, πλασέ Τριχάκη στα δίχτυα, σε θέση οφσάιντ υποδείχθηκε ο μέσος των "μπλε".

48' Ο Φραγκουλάκης ωραία για τον Μεταξάκη, επικίνδυνο γύρισμα του τελευταίου από αριστερά απομάκρυναν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Ρεθυμνιακού.

49' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πόρο. Κόρνερ Φραγκουλάκη από αριστερά, πλασέ στην κίνηση του Καστελλιανάκη, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κοκκαλά.

64' Ο Ρεθυμνιακός ανοίγει το σκορ. Πανέμορφο φαλτσαριστό πλασέ του Βρεττού από δεξιά, η μπάλα με τη βοήθεια και του αέρα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Μήτρου (0-1).

65' Καλή στιγμή για τον Ρεθυμνιακο. Μπαλιά Αντιασβίλι, σουτ του Δελήμπαση έξω.

69' Επικίνδυνο γύρισμα Χαλκιαδάκη από αριστερά στον Ξεπαπαδάκη, έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Μήτρου.

83' Δοκάρι για τον Ρεθυμνιακό. Όμορφο χτύπημα φάουλ Ξεπαπαδάκη από αριστερά, απέκρουσε ο Μήτρου με τη μπάλα να βρίσκει και στο δεξί δοκάρι του.

86' Σέντρα Αντιασβίλι από δεξιά για τον Ξεπαπαδάκη, κεφαλιά προς τα πίσω του Αριστεινίδη, έδιωξε ο Μήτρου.

90' Ο Καστελλιανάκης για τον Χρηστάκη, επικίνδυνο γύρισμα του τελευταίου από αριστερά, ο Παπαδάκης δεν βρήκε τη μπάλα με προβολή, έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Ρεθυμνιακού.

Σφύριξε ο Βασάκης Μ. με βοηθούς τους Σφακιανάκη Δ. και Μπαλίδη Α.

ΠΟΡΟΣ: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ): Παναγιώτου, Σκουλάς, Τσουκαλάς, Σηφάκης, Δουλγεράκης, Φραγκουλάκης, Τσακάνι, Τριχάκης, Σταυρακάκης, Μεταξάκης, Θεοδωρίδης.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παναγιώτου (62' Μήτρου), Σκουλάς (75' Καταχιώτης), Τσουκαλάς, Σηφάκης (75' Χρηστάκης), Δουλγεράκης (75' Πολυχρονάκης), Τσακάνι (80' Μαγάκης), Φραγκουλάκης (80' Μιχελακάκης), Τριχάκης (62' Αριστεινίδης), Σταυρακάκης (57' Παπαδάκης), Μεταξάκης (71' Θεοδωρίδης), Καστελλιανάκης.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΡΩΝΗΣ): Νικηφόρος, Τουρνάκης, Μυρθιανός, Δασκαλάκης, Γεωργούλης, Δροσάκης, Δελήμπασης, Φράγκος, Αντιασβίλι, Παπιομύτογλου, Σηφακάκης.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κοκκαλάς, Πρινιανάκης, Κουδούνης Καλογεράκης, Μπούσδρας, Δροσάκης, Δελήμπασης (77' Τσέλα), Χαλκιαδάκης, Αντιασβίλι, Ξεπαπαδάκης, Φράγκος (62' Βρεττός).


Σχόλια