Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Επιτυχημένο το 7ο Creta Cup

Γράφει ο  ΜΑΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ  |  Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 18:54

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Creta Cup στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer. Οι ομάδες χάρηκαν τέσσερις μέρες γεμάτες ποδόσφαιρο, με πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και δυνατούς αγώνες.

Σε μια πολύ όμορφη τελετή λήξης, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι επαγγελματίες του ποδοσφαίρου ήταν αυτοί που χειροκρότησαν τους μικρούς ποδοσφαιριστές, αφού οι Μίρνες Σίσιτς, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και Ντιέγκο Ρομάνο έδωσαν το παρόν δείχνοντας την ευαισθησία τους για το παιδικό ποδόσφαιρο. Επίσης τρόπαια απένειμαν ο Σταύρος Λαμπράκης, ο Σήφης Κορωνάκης, ο γ.γ. της πανελλήνιας ομοσπονδίας προπονητών ποδοσφαίρου κ.Πρόκος, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, και πολλοί άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Για την ιστορία, την πρώτη θέση στους παίδες 1997 πήρε ο Ατρόμητος, στους γεν.1999-2000 ο Εργοτέλης,στους 2001 ο Πλατανιάς και στους 2003-04 ο ΠΟΑ.Οι διοργανωτές του Creta Cup ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς για τη στήριξή τους, τους προπονητές και τους γονείς όλων των αθλητών, τα σωματεία που τίμησαν το τουρνουά με την συμμετοχή τους, αλλά πάνω από όλα τα παιδιά για την παρουσία και την άψογη συμπεριφορά τους. 

Για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του Cretesports.gr μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook, κάντε
στην σελίδα του Cretesports.gr στο Facebook