ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΡΟΥΒΑΣ 1-1 HIGHLIGHTS VIDEO

  Μια μεγάλη νίκη κρατούσε μέχρι το 90′ ο Ρούβας στην έδρα του Ποσειδώνα, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Σουτζή δεν παράτησαν το ματς και στα τελευταία λεπτά ισοφάρισαν 1-1 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Ο Ρούβας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2 ο  λεπτό ο Χριστοφοράκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περογαμβράκης, με τον Κασαπάκη να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν από το χαμένο πέναλτι και συνέχισαν να ασκούν πίεση στον Ποσειδώνα, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Χριστοφοράκη. Αρχικά ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασαπάκη σε τετ α τετ, ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του από κοντά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ρούβας συνέχισε την πίεση του και «σπατάλησε» ακόμα τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με τους Χριστοφοράκη, Ντέτσικα και Ξημεράκη, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ποσειδώνας ανέβασε την απόδοση του με τον Νίκο Σο

ΠΟΡΟΣ - ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1-0 (Φιλικό) (VIDEO)

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΕΤΑΞΑΚΗ!
Άρεσαν οι "μπλε" στη φιλική επικράτηση επί του Αστέρα Ρεθύμνου την Τετάρτη το απόγευμα (12/08) στο "Lido Soccer" (1-0). Πρώτη νίκη στα φιλικά με υποσχέσεις για Πόρο!
Οι παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη παρουσίασαν σαφώς καλύτερη εικόνα σε σχέση με το πρώτο τεστ με την Α.Ε. Κατσαμπά, ήταν επιθετικοί, έπαιξαν απλά και γρήγορα, είχαν ωραίους συνδυασμούς, πέτυχαν ένα γκολ, είχαν ένα χαμένο πέναλτι και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.
Σκόρερ ο Νίκος Μεταξάκης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από γύρισμα του Θανάση Τσουκαλά από αριστερά (66'). Νωρίτερα (53') οι "μπλε" είχαν και χαμένο πέναλτι σε διπλή προσπάθεια του Μπάμπη Πήλιου (το πρώτο σουτ απέκρουσε ο Παλιεράκης και το δεύτερο πέρασε πάνω από τα δοκάρια). Από την άλλη κουρασμένοι από την προετοιμασία παρουσιάστηκαν οι Ρεθυμνιώτες που ήρθαν στο Ηράκλειο με μόλις 13 παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
14' Πρώτη καλή στιγμή για τον Πόρο. Ωραία αλλαγή του Τσακάνι δεξιά για τον Πήλιο, στρώσιμο του Πήλιου στον Φραγκιαδάκη, δυνατό σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Παντελίδης.
23' Ασίστ του Πήλιου, πλασέ του Τριχάκη τετ-α-τετ έσωσε με τα πόδια ο Παντελίδης, δεύτερη προσπάθεια και σουτ του Τριχάκη απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας του Αστέρα Ρεθύμνου.
49' Αριστερό σουτ του Πολυχρονάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παλιεράκη.
50' Ο Ρότζεν σε πλεονεκτική θέση δεξιά μέσα στην περιοχή για τον Αστέρα κάνει κακό τελείωμα σουτάροντας έξω.
53' Πέναλτι που κερδίζει ο Μεταξάκης για τον Πόρο αριστερά μέσα στην περιοχή σε μαρκάρισμα του Σαρρή, το εκτέλεσε με το δεξί ο Πήλιος απέκρουσε ο Παλιεράκης, δεύτερο σουτ του Πήλιου με το αριστερό σε κενή εστία πάνω από τα δοκάρια!
58' Φάουλ Μιχελακάκη, κεφαλιά του προωθημένου Σηφάκη μπλόκαρε ο Παλιεράκης.
66' Ο Πόρος ανοίγει το σκορ. Γύρισμα Τσουκαλά από αριστερά, προβολή του αμαρκάριστου Μεταξάκη στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα στην αριστερή γωνία του Παλιεράκη (1-0).
70' Δυνατό σουτ του Αριστεινίδη με το δεξί έξω από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παλιεράκη.
71' Δυνατό σουτ του Μπουρνέλη έξω από την περιοχή για τον Αστέρα έδιωξε ο Μήτρου.
72' Ωραίο στρώσιμο του Παπαδάκη για Σκουλά δεξιά, σουτ του τελευταίου πάνω από τα δοκάρια του Παλιεράκη.
Σφύριξε ο Μανδαλενακης Ε. με βοηθούς τους Σφακιανάκη Δ. και Κατσογιάννη Η.
ΠΟΡΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ): Παναγιώτου, Φραγκιαδάκης, Τσουκαλάς, Αριστεινίδης, Δουλγεράκης, Τσακάνι, Χρηστάκης, Τριχάκης, Πήλιος, Σταυρακάκης, Θεοδωρίδης.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μήτρου, Σκουλάς, Τσουκαλάς, Σηφάκης, Πολυχρονάκης, Τσακάνι, Αριστεινίδης, Τριχάκης, Φραγκιαδάκης, Μεταξάκης, Πήλιος.
Έπαιξαν και οι: Μιχελακάκης, Παπαδάκης, Μαγάκης, Θεοδωράκης, Παγωνάκης, Αποστολάκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: (ΗΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΜΑΤΗΣ): Παντελίδης (46' Παλιεράκης), Σαρρής, Αντωνόπουλος, Κλειδής, Μαραθιανός, Ιερωνυμάκης, Καψαλάκης, Ρότζεν, Τάκα (46' Δημήτρη), Μπουρνέλης, Βελονάκης.


z

Σχόλια